måndag 28 mars 2011

PhiPhi Paradise!

Ah alskade fina underbara PhiPhi! Det var karlek vid forsta ogonkastet, trots att vi forsokte undvika blixtforalskelse (Vi har lart oss att det inte ar bra att ha hoga forvantningar) Vi tillbringade iaf 5 dagar dar i paradiset. Vi ville aldrig aka darifran, varje gang vi var pa vag blev det helt enkelt en dag till! Forutom snorkelturer runt PhiPhi Lei & PhiPhi Don tog vi oss aven till Bamboo- &Mosquito Island. Det var dyrt att leva pa PhiPhi, men det var sa vart det!

Kanske var det sa att vi besokte PhiPhi en bra tid pa aret for det var verkligen inte trangt pa stranderna och man kunde utan problem strosa runt i den lilla byn Tongsai. Tongsai lag mitt mellan de tva huvudstranderna och langt borta fran resorterna vilket innebar att vi till stordel slapp barn och feta tyskar!

Det ar natt visst med stamningen pa PhiPhi. Trots att det ar varldens turisthala ar thailandarna betydligt mer laidback an pa andra stallen. Det kanns liskom mer som om dom lever med turisterna an desperat lever for dem.

En sak ar saker, vi kommer tillbaka!

1 kommentar:

  1. Härligt det låter! Man blir inte lite avundsjuk ;) hann ni undan översvämningarna i koh samu elr vad det nu hette? :) /Minea

    SvaraRadera